6 måder at finansiere din nye virksomhed

Jeg bliver ofte spurgt: Hvad er den bedste måde at finansiere et nye business venture. Dette spørgsmål er normalt efterfulgt af “Så, du nogensinde investerer i nye erhvervsprojekter?”

Svarene, henholdsvis, er: 1. der er ingen “bedste” måde at finansiere en ny forretning; og 2. Jeg investerer i nye virksomhedsprojekter, men darn det jeg kan ikke i dag da jeg forlod mit checkhæfte i min anden kulør.

Sandheden er der er en række forskellige måder at finansiere en ny forretning og hvilken vej er bedst for dig afhænger helt af dit produkt, dit marked, dine finansielle krav, din forbraendingshastigheden, og vigtigst, din personlige og finansielle situation.

Så med det i tankerne er her et par af de mest almindelige måder at finansiere en ny forretning uden at ramme gamle Tim op for et lån. Husk på at alle metoder har fordele og ulemper og nogle (eller de fleste) kan ikke arbejde for din specifikke situation. Uanset hvad du vælger finansieringsmetode grundigt undersøge op-og nedture og ikke hoppe med begge fødder, indtil du er sikker på du vil lande på fast grund.

Besparelser og investeringer

Den første kilde, bør du overveje at trykke er din egen opsparing og investeringer. Jeg er en stor fan af selvfinansiering når det kommer til business, fordi det ikke gøre dig ansvarlig for andre bør virksomheden mislykkes. Den dårlige ting er, at det, hvis tingene går, vil det være dine penge, der går ned med skibet. Hvis ikke du er villig til at risikere din egen kapital, du helt sikkert ikke bør være villige til at risikere nogen andens.

Venner og familie

Efter at trykke deres egne besparelser og investeringer, drej mange iværksættere til venner og familie for at få hjælp. Dette fungerer godt for nogle, men her er den trosbekendelse, jeg bor ved: aldrig låne penge fra nogen du nødt til at spise Thanksgiving middag med. Intet forårsager spændinger i en familie som udlån penge, der er aldrig betalt tilbage. Og Bemærk jeg sige “udlån penge” i stedet for at investere penge. Ventureinvestorer investerer penge. Dine pårørende låne dig penge. De forventer det tilbage en dag, selv om de siger, de ikke vil. Husk, når en elsket man investerer i virksomheden de følelsesmæssigt investerer i dig. Det ville være svært at fortælle mor og far at deres foretrukne søn mistet deres livsopsparing fordi sin virksomhed gik ned i afløbet.

Kreditkort

Jeg finansierede min første virksomhed på kredit kort, som var en utrolig dumme ting at gøre i betragtning af, at min virksomhed kunne have mislykkedes og efterlod mig med tusindvis af dollars i kreditkort gæld der ville have taget indtil år 2099 at afbetale. Det fungerede i sidste ende for mig, men hvis du beslutter at finansiere virksomheden på plast holde for øje, at du skal betale ekstremt høje renter på de penge du har lånt, og medmindre du rammer det store du skal betale for disse penge i mange år fremover.

Pant gården

Banklån er næsten umuligt at få, hvis du ikke har sikkerhed og en track record af forretningsmæssig succes, hvilket er grunden til mange iværksættere brug egenkapitalen i deres hjem til at finansiere deres forretning efter at være blevet slået for et banklån. Mens dette er mere fornuftigt end at bygge en virksomhed på et dæk af kreditkort, er de finansielle risici ikke mindre rigelige. Du skal betale disse penge tilbage om virksomheden lykkes eller ikke, men det er en god kilde til lav rente penge til at få dig i gang og interessen kan være fradragsberettigede (check med din revisor for at sikre).

Angel-investorer

En engel investor er typisk en velhavende person, som investerer i opstart ventures for en andel af ejerskabet. Angel-investorer er normalt de første formelle investorer i en virksomhed og give startkapital for at få virksomheden op at køre. Nogle angel-investorer vil skrive dig en check og forlader dig alene til at køre din forretning, mens andre betragter deres investeringer en licens til at “hjælpe dig med at” administrere og træffe beslutninger. Hvis du accepterer angel penge gør er sikker på betingelserne, der klart defineret på begge sider. Angel penge kommer altid med strygere. Kontroller, at du ved, om disse strenge kommer i form af en bue eller en løkke, før du accepterer en engel check.

Venture kapitalister

Venture kapitalister er angel-investorer som pit tyre er til Chihuahuas. Det er ikke for at sige alle VC er store, dårlige hunde, men de har kraftfulde kæber, som kan tygge op din virksomhed og spytte det ud, hvis tingene ikke går deres vej. VC penge kommer ikke med strenge, det kommer med kæder og låse og masser af juridiske dokumenter. VC altid har den øverste hånd i nogen aftale, de investerer i. Det er bare hvordan det virker og det er den pris, du betaler for at få adgang til VC penge.

Hvis din virksomhed får til niveau, VC penge bliver en farbar vej, ikke hoppe på den første ben en VC dangles foran dine øjne. Hvis en VC kan lide din idé, andre vil også. Præsentere flere VC og nøje overveje hver tilbud før du acceptere checken.

Bare husk, uanset hvordan du finansiere din virksomhed, brug pengene fornuftigt. Må ikke købe $1.500 plasma skærme og $1.000 Hermann Miller stole.

Har en meget klar plan for hvordan pengene skal bruges og hvordan det skal betales tilbage.

Og husk dette, jo mere du kan shoestring forretningen, men mere af den virksomhed, du vil eje i slutningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.