Fra Et Globalt Perspektiv

Tak for læsning! Der er flere fremskridt skud, der er tilgængelige over på min Flickr side, så sørg for at tjekke dem ud, hvis du er interesseret og ønsker at se min nyeste up-to-date fremskridt! Den Clearaudio Begrebet Aktiv er sat op som en high-performance mulighed for de musikelskere, der ønsker at undgå besværet med at flere box systemer. Hvis du er interesseret i en mere umiddelbare recap, løb jeg et GoPro kamera i min butik, mens dette projekt var ved at blive bygget. Et par lag klar senere for at beskytte finish og vejrlig, og projektet er afsluttet! Formen var raffineret og glattede med et lag spartelmasse primer og tynd passerer mere fyldstof, indtil formen var tilstrækkeligt glat nok. Jeg har ikke så mange omfattende skridt i den trykte pels/fortykket frakker her – hvis du er mere nysgerrig, om de finere punkter i støbning af en hjelm, så tjek min Daft Punk Thomas hjelm skrive op til yderligere oplysninger.

I den Kvindelige Draugr hjelm, jeg tog en dremel og skåret ud hver “hammer bule” individuelt. Oprindeligt var det en kunde, der har bestilt dette stykke var interesseret i at få de mere standard Strygejern Hjelm, mdf-plader.dk men snublede på dette stykke i en af de mange grotter i Skyrim og straks ændrede sin ordre! Kolde støbepulver giver dig mulighed for at buff overfladen af din støbning med fint grus ståluld for at få en metallisk glans. Horn forme er en brik med en slids op på indersiden for at demoed den færdige støbning. Hornene sig selv er støbt i et tyndt lag Glat Stemmer 320, så fyldt med ekspanderende skum for at holde vægten nede.

hornene blev malet i en gradient ved hjælp af en airbrush og tre forskellige blandinger af brun. Grundfarven af 320 harpiks – en off-white – betød, at jeg ikke behøver at base coat hornene efter slibning af støbegods. Et lag primer, derefter et lag af blank emalje, og det er klar til at forme! Denne slids i silikone er beliggende på en fortykket kanal til at bidrage til at gøre sikker på, at de to afsnit, skal du registrere korrekt, når formen er samlet. Støbte dele trimmet og samlet! Hjelmen selv er kold støbt i aluminium pulver med Glat På s ONYX harpiks.

hjelme var rusten med ferro-jern pulver. Min klient fik det bedre af de to hjelme – mine var et svendestykke og det er faktisk en rimelig lidt tykkere end den endelige produktion stykke. Hjelmene (jeg lavede 2) blev poleret med 000 ståluld, så jeg tilføjede stikke mærker og andre lettere skade med min dremel-værktøj. Denne effekt blev tilføjet til syntetiseret rullende lyd, som resulterede i en mere naturlig lyd. Som nævnt, voks er fortrinsvis tilføjet for at give vand modstand og til at hjælpe med at sprede harpiks på alle overflader af fibre. Jeg havde ingen idé om, hvad jeg lavede, men det færdige stykke kiggede temmelig godt, trods en vægt på 10 £ og er lavet af masonit og polyester harpiks.