Køb en nye bil

Der er mange ting, du skal overveje, når de køber en ny bil. De fleste vil have at gøre med bilen selv hvilken model til at købe, de indstillinger, du vil tilføje, og prisen på bilen. Der er imidlertid en ting, det kan altid betale sig at tjekke ud først, og det vil sige, hvem du køber bil fra.

Forhandlere

Måske mere vigtigt end den bil du køber, er der du køber det fra, hvad karakter de har, og hvordan de gør forretning og behandle kunder. Uanset hvilken bil du køber, er det muligt, at noget vil gå galt og du bliver nødt til at ringe til forhandleren for at løse problemet for dig. Hvis dealeren er ærlig og sætter stolthed i opfylder hans kunder, du vil have din problem løst hurtigt og vil du være på vej, du nyder din nye bil på ingen tid. Hvis på den anden side, han er kun interesseret i at få betalt og ønsker intet mere at gøre med du, kunne du har et alvorligt problem på hænderne.

Vær opmærksom på

Hvis du kalder en række forhandlere til at finde ud af om tilgængeligheden af en bestemt model, benytte lejligheden på telefonen til at prøve og få en fornemmelse for forhandleren. Spørg dig selv spørgsmålet, “er det nogen jeg ønsker at gøre forretninger med?” Hvis ikke, skal du blot ringe til en anden forhandler.

Hvis sælgeren er i hvert fald utålmodig eller anmassende, bør måske du tænke på at gå andre steder. Hvis du ikke er helt behageligt i miljøet er der en større chance for, at du vil købe en bil, du ikke ønsker, du ikke vil have en ordentlig chance for at afveje alle de fordele og ulemper, og du vil være tilbageholdende med at beskæftige sig med th e sælger igen hvis du har et problem.

Men, hvis forhandleren er afslappet og åben, lytter til dine tanker og behov og forsøger at hjælpe dig med at finde den bil, du ønsker, der er en langt bedre chance, at du vil forlade med en bil du rent faktisk ønsker, og vil ikke blive skubbet ind i at gøre en udslæt køb.

Alle køb involverer et personligt forhold af nogle type mellem køber og sælger og der skal være et element af tillid, hvis transaktionen er fuldt ud tilfredsstillende. Så når du tænker på den bil du ønsker, finansiering, forsikring og alle de andre ting, der går med at købe en ny bil, tilføje til din liste sælgeren og sørg for du har at gøre med nogen du har tillid til og er komfortable med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.