Sex Chat Apps – BeNaughty, Flirtlu og Dust

Hvis du er på markedet for en ny sexchat-app til din telefon, har du sandsynligvis allerede hørt om BeNaughty, Flirtlu og Dust. Men hvad handler disse apps om, og hvilken er den bedste? Vi vil se nærmere på hver enkelt og se, hvad de tilbyder dig, og hvilke funktioner der er værd at betale for. Og når vi først har set nærmere på hver enkelt, er du klar til at downloade den og begynde at chatte med fremmede på få minutter!

Fræk

BeNaughty er en sexting-app, der tilbyder en række funktioner. Som et eksempel kan du udveksle billeder med andre medlemmer. Derudover kan du udveksle videofiler. Billederne er uden tvivl den sjoveste del af processen. Som et gratis medlemskab kan mænd sende op til fem beskeder om dagen, mens kvinder kan kommunikere med andre medlemmer, så længe de vil.

Flirtlu

Flirtlu er en video sex chat applikation med særlig fokus på kink. Brugere kan vælge at se medlemmernes liv i et videochatrum eller udsende deres egne billeder. Ud over at levere videochats har Flirtlu også et privat webcam. Brugere kan vælge at se et medlems hele krop eller blot se deres profilminiaturebilleder.

Støv

Du undrer dig måske over datingtjek.dk/sex-chat/, hvordan du bruger Dust til sexchat-apps, men vær ikke modløs. Det er en gratis sexting-app, der giver dig mulighed for at sexte flere mennesker på én gang. Det forvandler beskeder til støv efter 24 timer. For at sikre dit privatliv kan du justere tiden, før de forsvinder. Det holder også din identitet privat på en-til-en-meddelelser, og det forhindrer skærmbilleder.

321 SexChat

Hvis du leder efter et gratis chatrum for voksne uden behov for at tilmelde dig en konto, kan 321 SexChat være et godt sted at starte. Selvom webstedets regler er vage, er dets ry som et sexet sted solidt. Webstedet har været i drift siden 2004, og det er stolt af at være helt gratis. Ikke desto mindre er det måske ikke for alle. Denne artikel diskuterer nogle af ulemperne ved 321 SexChat og fordele og ulemper ved at bruge det.

Ashley Madison

For det meste er sexchat-apps gratis at bruge, selvom Ashley Madisons kreditsystem kræver betaling for enhver interaktion. Jo flere kreditter du køber, jo mere tid har du til at kommunikere med medlemmerne. Men hvis du er i stand til at betale, kan du bruge din kreditsaldo til at betale andre medlemmer eller modtage gratis beskeder fra andre medlemmer. Du kan også sende gaver til andre medlemmer, hvis du ønsker det.

Søger

Hvis du er en voksen, der ønsker at finde andre voksne, der nyder sex og beskidt snak, kan du finde det med de bedste tilslutningsapps. Disse apps har en tendens til at understrege sikkerhed og anonymitet, og mange er endda verificeret. Medlemmer af disse apps ønsker at møde andre voksne, der nyder at have det sjovt, og de har forskellige fantasier. Men pas på: disse apps er muligvis ikke rigtige for dig. Ikke desto mindre er det værd at prøve et par af dem for at se, om de passer til dine behov.