7 Bedste lydbøger du nødt til at lytte til ifølge Reddit’s Audiobibliophiles – AudiobookSTORE.com Blog

Dette er en af Ella’s FAVORIT serie, og selv om det ikke er høj-pande litteratur, det er en sjov serie af splittede eventyr. Der er også fem bøger i serien, så du vil ikke være ved at løbe tør for lyttemateriale helst snart. Fem minutter inde i denne lydbog, og jeg var nødt til at stoppe, gratis lydbøger – https://gratislydboeger.dk/ – fordi jeg vidste Bart ville hade at gå glip af denne ene. Lige så stor betydning af lydbøger er også steget på verdensmarkedet. ned i en anden verden med nogen af de lydbøger, der findes på vores liste. For at hjælpe dig har vi kontaktet vores POPSUGAR Book Club-medlemmer (slutte sig til os!) for at finde ud af, hvilke lydbøger de har haft på vejen for at få tiden til at gå. Men hvis du ikke har lyttet til det endnu, skal du gøre det til den næste på din liste. Dette kan være den mest lyttede til serien i vores hjem. Jeg har ikke læst denne serie, indtil jeg var voksen, og jeg elskede hvert sekund af denne historie om fire børn forladt af deres mor, der går hundredvis af miles for at finde et hjem.

Lytte til historien om en mand, der blev frarøvet sit liv, raseri skyllet over mig i voldelige, skursing bølger. Tanken om, at folk forstår mindre fra at lytte til en passage end at læse det er en almindelig misforståelse – ifølge University of Virginia psykolog Daniel T. Willingham, læsere og lyttere af en passage vil score omtrent de samme scores på en læseprøve. Da jeg arbejdede mere seriøst på at læse alle Newbery vinderne, jeg tog denne ene op, vel vidende præcis intet om det. Gør krav på din GRATIS hørbare prøveversionHvorfor skal du vælge lydbøger frem for traditionel læsning?

Du ønsker dog ikke at påtage dig for meget og over-multitask.

Beverly Klart er en mester og hendes lydbøger er bare en fornøjelse. En workshop er en åben klasse, der drives af en voice over instruktør og med deltagelse af voice overs, der ønsker at forbedre særlige færdigheder, såsom karakter stemme handler, for eksempel. Disse workshops efterfølges ofte af en spørgsmåls- og svarperiode. Det skyldes, at onlinemarkedspladsen har gjort det nemt for folk, der har brug for dine tjenester, at oprette forbindelse til dig, uanset om du er i deres geografiske placering. Mens dette meget berømte kapitel fra Matthæus afslører mange detaljer om mange af disse begivenheder, er der stadig meget dom at se af Gud-hadere og velsignelser til hans hellige (alle gemt – Romerne 10:13), der elsker Herren Jesus og har accepteret gave evigt liv til dem. Du ønsker dog ikke at påtage dig for meget og over-multitask. Du har et par timer til at tilbringe bare afslappende; gør, hvad du vil.

Uden et klart sind og et godt helbred, vil du sakke agterud på arbejde for både dit projekt og dit eget program. Jeg læste denne bog på papir, så Bart og jeg lyttede til det, da vi flyttede til Boston og havde dage med at køre en U-Haul sammen, og pigerne og jeg bare lyttede til det i bilen denne sidste efterår. Jeg købte både den fysiske bog og lydbogen, fordi jeg er ligesom det. Den sidste halvdel er så intens, at det lyder som en thriller-afpresning, spionage, kampe. Jeg er temmelig sikker på Ella har lyttet til denne lydbog mindst et halvt dusin gange, og det var en af mine yndlingsbøger som barn. Litterære Guild, som jeg sagde, du betaler mere end halvdelen af prisen for udgiveren.