Jeg hader at skrive artikler – er der ikke en nemmere måde?

Lad os se det i øjnene, hvis du ejer, køre eller opretholde en internet-baseret forretning disse dage, dit websted behov artikler. Plain og simpelt, enhver, der har et websted ved dette. Selv dem, der ikke har steder men er hyppige internetbrugere ved denne lige så godt. Hvorfor? Fordi internettet handler om oplysninger. Det er “informationsmotorvejen”. Og artikler slukke tørsten for information og viden som webbrowsere søger efter.

Det er en win-win situation. Din artikel giver godt indhold til dit websted, og de kan producere mange andre marketing fordele for dit websted for.

De markedsføring fordele, der har artikler om din hjemmeside kan give er enorme, i forhold til arbejdet i forbindelse hermed. Hvis dine artikler er samlet op af større artikel distributionsnet, kan de blive vist over hele internettet, hver enkelt med din ressource box under det med et link til dit websted. Dette hovedsagelig betyder 3 ting for dig:

1. det giver du link popularitet. Disse links er meget målrettet, fordi de følger din artikel. Din artikel er naturligvis relevante for dit websted, og så det indlysende, at at nogen læser artiklen er interesseret i dette emne. Hvis de følger dit link til dit websted, er der målrettet trafik på sit bedste. Med flere links der peger på dit websted, forbedre din placering i søgemaskinerne.

2. de præsentere dig som en ekspert. Ved at skrive viden om dit emne, kan læsere let se, at du kender dine ting. Når de følger dit link til dit websted, har de allerede et niveau af tillid og tillid til dig, som vil hjælpe dig med at konvertere mere salg og producere mere profit.

3. får du bemærket. Mange artikler er også til gavn for både virksomheden og dens trafik. Når dine læsere kan lide artiklerne, er de mere tilbøjelige til at fortælle deres venner, familie og kammerater om dig, og anbefaler webstedet til dem, giver en større mængde af trafik. Du får større salg, hvis din trafik har tillid til og tror på dig før de ser dit websted. Dit produkt eller service ville være meget nemmere at sælge, når de ved, at du ved hvad du gør, og taler om.

Så ok, har vi konstateret, at artikler er meget vigtigt, at dit websted og din internet-forretning. Artikler er afgørende og for at holde foran i spillet, et websted skal have artikler, det er bydende nødvendigt. Der er et dilemma, men ikke mange mennesker kan lide at skrive artikler.

Mange website ejere ville hellere bruge deres tid på noget andet, og medmindre du er en stor gang virksomhed, du har ikke de nødvendige ressourcer til at bruge på en pulje af artikel forfattere. Plagiat eller kopiering af andre artikler er ildeset og kunne nemt få dig ind i problemer, worst case-scenario; en heftig bøde og fængsel tid.

Så hvad er de andre muligheder?

Tja, for startere hvis du hader at skrive artikler og du ikke har råd til at ansætte folk til at skrive for dig, så ikke. Få gratis artikler. Det første sted at kigge på gratis artikler er i det offentlige domæne. Her have du ikke problemer med krænkelse af ophavsretten og de eventuelle sanktioner og bøder, hvis du bliver fanget for plagiat.

Offentligt tilgængelige artikler er artikler frit givet offentligheden til offentlig brug. Du kan gøre hvad du vil med dem. Du kan placere dem på dit websted, benævne dem som din, læg dem i et nyhedsbrev; dens din beslutning. Altid huske, selv om, at du bliver nødt til at vælge artikler, der er meget relevante for indholdet på dit websted.

Ulempen til offentligt tilgængelige artikler er at da de er gratis for alle at bruge, kan mange af dine konkurrenter har adgang til dem så godt. Da hvert websted skal være originale og unikke, selv om du har den samme niche, kunne dette være en knibe. Du kan også nødt til at redigere dem lidt til at placere flere søgeord og søgeordssætninger at gøre dem bedre.

Du kan finde offentlige domæne artikler, gøre søgninger på Google for “public domain” + “dit emne”.

En seneste tendens har været at købe private label artikler. Forfattere og forfattere skabe artikler og tilbyde dem til ejere af websteder med rettigheder til at redigere og ændre dem. Hvis du kan få private label rettigheder artikler omkring dit emne, kan du præsentere dem som din egen og tilmelde dig selv som forfatter. Fordi disse forfattere sælger dem til ejere af flere websteder, kan du normalt få private label artikler billigere end at ansætte nogen til at skrive dem specielt til dig. Problemet opstår igen, at dine konkurrenter kan også have adgang til de samme artikler, så en henstilling ville være hen til redigere dem betydeligt nok til at gøre dem unikke.

Gøre en søgning på Google for “private label” + “dit emne”.

En anden måde at få gratis artikler er at tillade andre websteder, der har samme emne eller emne som din at indsende artikler til dit websted. Dette bør kun til at forbedre din eksisterende indhold ellers alle dine artikler vil fører til andre websteder, da disse artikler ville have ressource kasser med dem, der kunne kæde eller direkte læsere til forfatterens hjemmeside. Denne metode er ok at opbygge indhold til dit websted, men vil ikke skabe den samme viral effekt, at distribuere din egen unikke artikler kan gøre. Det er derfor det er så vigtigt at have dine egne artikler.

Men at virkelig føle konsekvenserne af hvad en god artikel for dig, gå til originale. Der er mange artikel forfattere, der gør en del tid og freelance artiklen skriftligt arbejdspladser, der opkræver kun minimal gebyrer. Du kan få gode artikler, der har alle søgeordene og søgeordssætninger du har brug for at folk kigger for.

Den investering du for disse artikler ville være umagen værd, fordi du kunne bruge dem til alle de fordele, du kan tilbyde. Du holder ophavsrettigheder til dem og du vil kunne bruge dem alligevel du ønsker. Som din artikel hjælpe dig med at opbygge din virksomhed og dit websted, du vil have flere artikler til at skrive og måske så du vil ikke have anden tanker om artikler.

En stor kilde til at finde ghost-forfattere (forfattere, der skriver anonymt) er Post dit projekt på der, explaing hvor mange artikler du vil en for som emne, og forfattere fra hele verden vil byde på den. Priserne kan være forholdsvis lav, og i forhold til mængden af markedsføring og trafik kan du få fra dem, det er absolut værd at investeringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.